Világító háttérfal

RENDKÍVÜL LÁTVÁNYOS BELSŐ VILÁGÍTÁSÚ FALAK ÉS BELSŐÉPÍTÉSZETI ELEMEK, BÁRHOVA ÉS BÁRMEKKORA MÉRETBEN!

Kiskereskedelemben, reklámiparban és kiállítások esetében rendkívül fontos, hogy a lehető legmodernebb technikával és látvánnyal jelenjünk meg. A jelenlegi reklámzajban igen nehéz kitűnni a tömegből. Mindannyian a pontosságra, igényességre és a szűk határidők betartására törekszünk.

Mindezekhez mi a T3 Litebox rendszert ajánljuk, mely rendszer segítségével garantált lesz a siker és nem kell olyan mélyre sem nyúlnunk a pénztárcánkba.

VILÁGÍTÓ HÁTTÉRFAL A KÖZÖNSÉGCSALOGATÓ

EGYETLEN HORDTÁSKÁBÓL, SZERSZÁM NÉLKÜL!

Ha egy élénk és vibráló szerkezetre van szükség, melyetszerszám használata nélkül könnyedén össze lehet állítani és mindössze egy hordtákában lehet szállítani és tárolni, akkor T3 Litebox.

A belső LED világításnak köszönhetően a szerkezetre feszített egyedi grafikai nyomat, rendkívüli látványt nyújt, mely így nemcsak egy belső világítású szerkezet, hanem egy szabadon álló gyönyörű, világító elem lesz.

ADOTT SZÁMÚ SZERKEZETI ELEMBŐL TÖBBFÉLE KONSTRUKCIÓ HOZHATÓ LÉTRE!

A standard méretek mellett lehetőség van egyedi méretkialakításokra is, alkalmazkodva az esemény, illetve helyszín igényeihez. Talajon álló, falra szerelhető és felfüggeszthető kivitelek közül lehet választani.

A divatbemutatókon és bemutatótermektől a kiállításokig számos területen felhasználható. Hihetetlen előnye, hogy többféle konfigurációt rejt magában egy adott szerkezeti csomag. Végelláthatatlan tervezési potenciál rejlik benne.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEI VÉGELÁTHATATLANOK

Szállodák és éttermek számára a világító falak és elemek gyönyörű vizuális látványt nyújtanak a vendégek számára.
Legyen szó kicsi vagy hatalmas közösségi térről a Litebox-ok garantáltan nem maradnak láthatatlanok. Egy mozi számára hasznos és a marketing szempontjából pedig nagyon fontos lehet információk kihelyezésére.

Beltéri felhasználásra, irodákba, tárgyalókba, de akár nappalikba is ajánljuk, hisz gyönyörű éke lesz ezeknek a tereknek.
Felejthetetlen vásárlási élményt és forgalmat garantál a kiskereskedelemben, bevásárlóközpontokban. A nyomat könnyű cserélhetősége miatt, mindig naprakészek lehetünk.

Végezetül, ha pedig kiállításról van szó, a konfigurációk széles körének köszönhetően lehetővé teszi a rendelkezésre álló hely maximális kihasználását. A világítással pedig könnyedén ki lehet tűnni a tömegből és a figyelmet a kiállítási standunkra irányítani.

GALÉRIA

T3Systems Hungary