Vitrin

FALBA ÉPÍTETT VAGY SZABADON ÁLLÓ VITRIN, SZERSZÁM HASZNÁLATA NÉLKÜL!

A T3 rendszer maximálisan kihasználja a technika nyújtotta lehetőségeket, kiváltképp a termékek bemutatását szolgáló vitrineket és a falrendszerbe beépíthető polc elemeket.

Legyen szó kiállítási vitrinről vagy állandó POS displayként üzemelő, illetve belsőépítészeti elemként használható vitrinről, mi megvalósítjuk az elképzeléseket.
A vitrinek oldalai lehetnek üvegezettek vagy plexivel fedettek, zárhatóak vagy nyitottak. A vitrinek sorba rendezhetőek, ha a későbbiekben például bővíteni szeretnénk azokat.

BELSŐ VILÁGÍTÁSÚ SÜLLYESZTETT VITRINEK

KISKERESKEDELEMBEN, BELSŐÉPÍTÉSZETBEN KIÁLLÍTÁSOKON

Szóróanyagok, ajándéktárgyak, bemutatódarabok helyezhetők ki a polcokra. A polcok szinte bármilyen anyagból készülhetnek, a megrendelő igényei alapján.

A vitrin és a polc esetében a T3 rendszer alumínium profiljaihoz kiegészítő profilok tartoznak. A jól ismert üzletberendezések paneleihez hasonlóan, külső és belső polcok, valamint különböző keménytáblás anyagokhoz használatos elemek.

Mivel a rendszer profiljai tetszőleges méretre vághatók, így a beépített „kirakat” vagy vitrin bárhova pozícionálható a standon belül.
Beépített világítással pedig még jobban szem előtt lehet az adott termék.

SZABADON ÁLLÓ VAGY BEÉPÍTETT VITRIN ÉS POLC?

A vitrinek méretüktől függően elláthatók kerekekkel, ezzel megkönnyítve a pozícionálást egyik helyről a másikra. De ugyanúgy, mint a POS displayeknél, állítható lábakkal is rendelhetők.

Mindegy, hogy állandó vagy időszakosan kihelyezett vitrinről van szó, a T3 rendszer adta lehetőségekkel, bármikor újrahasznosítható, bővíthető és átalakítható. A vitrinek tervezésekor lehet gondolkodni egyedi grafikai nyomatban is, amelyet szintén könnyedén cserélhetünk rajta.

HA TERMÉKBEMUTATÁS, AKKOR T3!

Ne csak a falba beépített vitrinekben gondolkodjunk, hisz a T3 rendszerrel egy szabadonálló kivitel is percek alatt összeállítható. Kialakíthatunk egy szögletes vagy kör alapú oszlopot is, ami lehet teljes egészében egy vitrin, vagy elhelyezhetjük a vitrint oszlop tetején.

Ha utóbbit választjuk, akkor érdemes az oszlopot kívülről egyedi grafikai nyomattal ellátni, illetve belső LED világítást helyezni el benne. Így a bemutatni kívánt termék garantáltan eléri a kívánt célt.

GALÉRIA

T3Systems Hungary