Pult és POS display

EGYEDI KONSTRUKCIÓ ELADÁSI ÉS TERMÉKBEMUTATÁSI CÉLOKRA!

Színes és széles választék jellemzői egy T3 rendszerből építhető pultok , elme egy termékbemutató , elme egy POS kijelzőként .

A T3 rendszerrel bármi meghatározható, csak egy fantázia szab határt!
Ha kiállításra készülünk elengedhetetlen egy pultot és – vagy termékbemutató pultot , ahol leendő ügyfeleink befogadják és ismertetik meg egy szolgáltatókat, vagy értelemszerűen termékünket.
Egy kiállítási pult vagy POS kijelző külső megjelenése egyetlenolyan fontos, menta az enteriőr vagy egy kiállítási állvány háttere, a cél ugyanaz; a figyelfelkeltés és a gyors információ áttekintése !

VILÁGÍTÓ PULT ÉS POS EGYSÉGEK

VILÁGÍTÓ PULT ÉS POS RENDSZER?

Ha kiállításról van szó, az elsődleges szempontok egy látvány mellett, gyors fejlődésű idő és költséghatékony kivitelezés során.

Sokan összegyűjtötték az egységes rendszert, és válasszák ki, miáltal
újból és újból felmerül a kiállítások és rendezvények felhasználása. Ezeket az igényelt a T3 rendszerben.

Az
egyedülálló grafikus nyomat rendkívüli módon könnyedén cserélhető és szerkezetlen, így az újrafelhasználás nem okoz gondot. A belső LED világításnak köszönhetően törzse magas színvonalú pultot alkothatunk, amely középpontja lehet egy kiállítási standunknak.

MAXIMÁLISAN IGÉNYEIDRE SZABJUK!

Egységméretek 0,4 m-től egészen 8 m-ig . Egyedi méretre szabjuk a pultot vagy a POS-t az igényekhez igazodva. Legkisebb egységek 40 centiméteresek lehetnek, a legnagyobb szegmensek esetére egy 3 méteres szélesség elérhetik.

A szabadalmaztatott CSAVAR-FORDÍT-ZÁR technikailag köszönhetően kerekekkel és szintezhető lábakkal választható .

Tervezésüknél az elsődleges kritikus kezeltük, így egy megálmodott és készített kijelzőn gyorsan és egyszerűen megnézve az irányelvet , oly módon, hogy magát az egész egyedülálló nézetet elérjük , és amely csak azt jelenti, hogy a leányssen fékezni.
A szintezhető lábak család ideális és stabil megoldást nyújtanak a rögzítést igénylő szerkezetekhez.

A POS displayek tervezésénél nem feltétlenül a gyors összeállítás a fő szempont, hanem hogy funkciójukat maximálisan ki tudják elégíteni. A POS displayek vagy termékbemutató és kínáló pultok elláthatók polcos elemekkel, hogy a termékeket ízlésesen lehessen a vásárló számára kínálni.

A szerkezetek a T3 Litebox rendszerrel kiegészítve, garantáltan odavonzzák a kíváncsi tekinteteteket. Egy belső világítású pult, fogadó pult, recepció, POS display elfogja érni a kívánt marketing feladatát.

GALÉRIA

T3Systems Hungary