Múzeumi háttér

MÚZEUMI HÁTTÉR, VAGY KIÁLLÍTÁS INSTALLÁCIÓ? SEMMI SEM LEHETETLEN!

Manapság a múzeumok versenyt futnak az idővel, hogy minél sokoldalúbban tudják bemutatni, az adott témát a látogatóinak. Minden kiállítás arra összpontosít, hogy minőségi megjelenéssel és elegendő információval szolgáljon.

A múzeum és múzeum között nagy különbségek és igények vannak, értve ezt a kiállító tér adottságaira és a kiállítás tematikájára. A T3 rendszer minden igényt ki tud elégíteni , amire szükség lehet egy múzeumi kiállításon. A 21. században kombinált megoldásokkal kell készülni , háttérfalak , pultok, vitrinek, interaktív elemek, digitális prezentációs eszközök, 3D-s elemek és a mindezeket megfűszerezve egy jól átgondolt és megtervezett világítással.

ÚJRA FELHASZNÁLHATÓ KIÁLLÍTÁSI INSTALLÁCIÓ ÉPÍTÉSE PILLANATOK ALATT!

SZŰK VAGY TÁGAS KIÁLLÍTÓ TÉR, NINCS LEHETETLEN A SZÁMÁRA!

A múzeumok olyan rendszert igényelnek a kiállításokhoz, melyek költséghatékonyak és állandóan újra konfigurálható elemekből állnak, alkalmazkodva az adott témához. Erre nyújt megoldást az okos, mobil kiállítási rendszerelemekből álló T3 rendszer.

RENDKÍVÜL KÖNNYŰ NYOMATCSERE

A T3 rendszer profiljaira szilikoncsík vagy tépőzár segítségével lehet rögzíteni az egyedi grafikai nyomatokat, melyek tökéletesen feszesek a szerkezeteken.
Ezek a nyomatok prémium minőségűek, a belső LED függönyös világítással is gyönyörű és tűéles grafikai képet mutatnak.

SZABADONÁLLÓ, KÖRBEJÁRHATÓ KIÁLLÍTÁSI HÁTTÉR

Ezzel a rendszerrel könnyedén alakíthatók a háttérfalak, pultok, oszlopok és a kiállítás bármely eleme. Továbbá kétoldalas falakat is ki lehet alakítani, ezáltal a kiállítás teljesen körbejárható.

ÁLLANDÓ VAGY IDŐSZAKOS KIÁLLÍTÁS?

A T3 Litebox és a T3 Frame rendszer kombinálásával egy jól megkomponált és magas színvonalú múzeumi kiállítás építhető fel. A makulátlanul feszes egyedi grafikus nyomatok család garantálja a hosszú távú és tartós megjelenést, ha az adott szó utazó vagy állandó kiállításról szól.

GALÉRIA

T3Systems Hungary