Mobil kiállítási stand

KIÁLLÍTÁSOK ÉS RENDEZVÉNYEK, KOMPLETTEN EGY RENDSZER SEGÍTSÉGÉVEL!

A mai kiállítási és expo szektor igen nagy rugalmasságot igényel, mindenki arra törekszik, hogy minél költséghatékonyabban és minél látványosabban jelenjen meg.

Magas elvárások kötöttségek nélkül egy kiállításon vagy kongresszuson? Akkor T3 rendszer!

Legyen szó állandó vagy utazó kiállításról, az elsődleges elvárás mindig a látványos megjelenés és mellette a költséghatékony kivitelezés, mint fő szempont. A T3 moduláris rendszer segítségével gyorsan, szerszám használata nélkül lehet egy komplett standot vagy háttérfalat felépíteni, melyet bármikor, bármilyen helyszínre át lehet alakítani.

Ezzel a rendszerrel az információ átadása teljeskörű lesz, mivel a T3 rendszerhez rengeteg kiegészítő elem választható; falra szerelhető és beépíthető polc, Tv-monitor konzol, külső- belső világítás, prospektustartó, egyedi grafikai nyomat. 

SOROLHATÓ FALAK, PULTOK…

A RENDSZER OLYAN, MINT A KAMÉLEON!

A rendszer nagyszerűsége a szabadalmaztatott CSAVAR-FORDÍT-ZÁR technikának köszönhető, amely egy állandóan változó kiállítás szempontjából a tökéletes megoldás. A technika segítségével bármelyik irányba tovább sorolhatók a falak, pultok, vitrinek és a stand bármely eleme.

ÍVES VAGY EGYENES KIÁLLÍTÁSI HÁTTÉR?

A rendszer mindig a helyszín adottságaihoz igazodik, nincs lehetetlen a számára sem méretben, sem formai kialakításban. Műanyag csatlakozó elemekből és alumínium profilokból épül fel, a profilok bármilyen szögben hajlíthatók és bármekkora méretben vághatók a gyártás során.

Ezáltal bármilyen típusú autóval, könnyedén szállíthatók egy hordtáskában. Mivel egy komplett kiállítási standot vagy konferencia hátteret egy hordtáskából lehet felépíteni, így a tárolása és szállítása is rendkívül praktikus.

MINDEN LEHETSÉGES, HA T3 RENDSZERREL TERVEZÜNK!

A kiállításra készülők számára a T3 rendszer sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy könnyedén és költséghatékonyan hozhassanak létre szuggesztív és a nézelődőben mindenképpen bevésődést okozó kiállítási teret vagy konferencia hátteret. A világító panelek, világító hátterek, a makulátlanul feszes egyedi grafikai nyomatok látványos vizuális hatást eredményeznek. Garantált a siker!

Azon professzionális szakemberek, akik kiállításokkal, konferenciákkal és vállalati rendezvényekkel foglalkoznak a T3 rendszer katalógusában mindent megtalál, amire szükségük lehet. A kisebb kiállítási standokon át a hatalmas konferencia hátterekig, akár háttér világítással és digitális kijelzőkkel.

A T3 rendszer adta lehetőségeivel, szinte bármilyen formát létre lehet hozni egy standon belül, a boltíves kapun át, a hatalmas termékbemutató vitrin tornyokon keresztül, a hosszú és egybefüggő falrendszerekig.

T3Systems Hungary