Mini stand

SZŰKÖS HATÁRIDŐ ÉS SZŰK TÉR EGY KIÁLLÍTÁSON VAGY EXPÓN? AKKOR MINI STAND!

Ha igazán kevés négyzetméternyi hely áll a rendelkezésünkre egy kiállításon, akkor mindenképp a T3 rendszert ajánljuk, hiszen prémium minőségű alumínium profiljai 40 centiméterestől egészen a 8 méteresig szabható.

ALKOSS ÜTŐS MINI STANDOT KÖLTSÉGHATÉKONYAN!

KELTS FELTŰNÉST KISMÉRETŰ KIÁLLÍTÁSI STANDODDAL!

Egy percig sem szabad attól megijedni, hogy eltűnünk a kiállítás vagy expo óriás forgatagában, hisz nem számít mekkora alapterület jutott nekünk a megjelenésre.

Az a fontos, hogyan jelenünk meg. Egy piciny területen nagyobb kihívás egy mini stand láthatóvá tétele, de mindez a T3 rendszerrel kivitelezhető. Garantáltan nagyobb feltűnést fog kelteni, mint egy nagyobb alapterületű kiállítási stand.

KOMPLETT STAND, AKÁR PÁR NÉGYZETMÉTEREN!

Egy mini standhoz elegendő egy háttérfal, amely bármely irányban és szögben összeállítható. Ha már spórolnunk kell a hellyel, akkor érdemes a falrendszerbe akár polcrendszert beépíteni, melyet akár vitrinként is használhatunk termékbemutatásra.

A háttérfal ellátható külső vagy belső LED világítással, illetve, ha még több információt szeretnénk átadni, akkor érdemes TV monitort elhelyezni a falon.

Az egyedi grafikai nyomattal ellátott fal mellé érdemes egy fogadópultot, illetve ülőalkalmatosságot is elhelyezni, hogy a potencionális ügyfeleink ne csak másodperceket töltsenek el standunkon.

HASZNÁLJUK KI A BELMAGASSÁGOT, FELFELE IS ÉPÍTKEZHETÜNK!

Adott a kisméretű alapterület, és adott egy magasság. Ha a tér engedi tervezzünk felfele irányba is. Ezeket frízek és egyéb dekorációs elemek formájában tudjuk kivitelezni. Ezek egyenes és íves formában érhetők el.

Az erős, mégis kimondottan könnyű szerkezetű profilok segítségével készíthetők belógatott bannerek, amik igény szerint elláthatók grafikával ellátott nyomattal. Így már igazán messziről is megtalálhatnak ügyfeleink, illetve kitűnhetünk versenytársaink standjai közül.

A dekorációs elemekhez hozzá tartoznak az oszlopok is. Ha nem egy szimpla falat szeretnénk felállítani, akkor használhatunk akár körbejárható oszlopot is. Ezek elérhetik a 6 méteres magasságot is. Az oszlopok belső világítással még feltűnőbbé tehetők. Belsejükben polcok helyezhetők el, így nem csak látványos, hanem praktikus elemeivé válhatnak standunknak.

GALÉRIA

T3Systems Hungary