Belógatott banner

A TE REKLÁMOD LEGYEN LEGMAGASABBAN, HORIZONT FÖLÉ!

 

A T3 rendszer használata, nemcsak kiállítási állvány , háttérfalak , pultok , más megjelenési lehetőségek formájában, és egyetlen megfelelő térbeli forma , amit megálmodunk.
Hajlamosak vagy csak előre megfordulnak, és az egyedülálló vízszintes földet már nem észlelnek. Pedig egy tér tér függesztett reklám garantált sikert eredményez .

A T3 RENDSZERREL A BELÓGATOTT BANNER LÉTREHOZÁSA MI SEM EGYSZERŰBB!

BÁRMEKKORA MÉRETBEN GONDOLKODHATSZ!

Ha kiállításról van szó , egy hatalmas alapterületű expónikus négyzetméteren tudunk csak megjelenni, és a versenytársak mellett. Ha azt szeretné, hogy egy nézelődő és potenciális ügyfelek találkozzanak az óriási reklám forgatagbannal, ez az egy belógatott banner felhasználható , ez pedig érző.

A T3 rendszerrel bármekkora méretben , helyszíni adottságaihoz, mérten gyártók ügyfeleink igényei alapján.

TERVEZZ ELŐRE!

A belógatott banner ugyanolyan hosszútávú befektetés lesz, mint egy T3 rendszerből gyártott termék. Az egyedi grafikai nyomatot bármikor könnyedén lehet cserélni, így mindig az adott rendezvénynek megfelelően naprakészek lehetünk.

CSAVAR-FORDÍT-ZÁR ÉS MÉR KÉSZ MŰKÖDŐ!

A belógatott reklám bannereket alkalmazhatjuk a belsőépítészet egyetlen területén . Az egyedülálló szállodai hallban vagy étteremben , szórakoztatóhelyen, repülőtereken, bevásárlóközpontokban egyedülálló grafikával lehet csatlakozni a reklámokhoz, illetve látványt nyújtanak.

Méretüktől egyszerűen lehet szerkezetket könnyíteni súlyúak , hiszen alumínium profilokból és műanyag csatlakozó elemekből állnak.
A szabadalmaztatott CSAVAR-FORDÍT-ZÁR technikai szempontból örömmel fogadja el a szakértői véleményt, amelyben a szerszámra megadott nincsen szükség az összeállításukhoz.
A mennyezetről belógatott reklám szövegek egyedi grafikával nyomtatva kitöltik a teret a reklámoddal.

GALÉRIA

T3Systems Hungary