FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK:
KIÁLLÍTÁSOK
KONFERENCIÁK
RENDEZVÉNYEK
ÜZLETHELYISÉGEK
BELSŐÉPÍTÉSZET
KÖRNYEZETBARÁT MEGOLDÁS KÖRNYEZETBARÁT MEGOLDÁS
TÖRHETETLEN TÖRHETETLEN
LED FÉNYFORRÁS LED FÉNYFORRÁS
KÖNNYŰ SÚLYÚ KÖNNYŰ SÚLYÚ
360° FOKBAN VILÁGÍT 360° FOKBAN VILÁGÍT
SZERSZÁM NÉLKÜLI SZERELÉS SZERSZÁM NÉLKÜLI SZERELÉS

TÖRHETETLEN, KÖNNYŰ ÉS HORDOZHATÓ

Az erős fényű, a tartós és a hordozható belső világítások kivitelezése mindig is nehéz volt a kiállítási és bemutatóiparban. Ez a hiány inspirálta a T3 Wandlite megteremtését.

A szabadalmaztatott kialakítás lehetővé teszi, hogy a T3 Wandlite 360 fokban fényt bocsásson ki, ez igazán innovatív világítótestet eredményez. Egyik hasonló LED eszköz sem közelíti meg ugyanazokat az előnyöket, mint a T3 Wandlite, amely a szerszámmentes szerelési metóduson alapul.

  • 360 ° FOKBAN VILÁGÍT

A Class III. besorolású lámpatestként regisztrált T3 Wandlite, az egyetlen olyan fénycső, amely stabil, nem vibráló, erős, fehér fényt biztosít 360 fokos irányban.

  • TÖRHETETLEN

Az extra könnyű, de erős kialakítása és kivitelezése gyakorlatilag törhetetlen LED-es fénycsővé teszi, amely normál használat mellett soha nem megy tönkre.

  • VÍZÁLLÓ ÉS PORÁLLÓ

A T3 Wandlite egyedülálló kialakítása lehetővé teszi, hogy vízálló és pormentes világítótest legyen. A fénycsövek IP65-ös minősítéssel rendelkeznek.

  • KÖRNYEZETBARÁT

Az alacsony energiafelhasználás és a 70,00 órás élettartam, a T3 Wandlite-ot az egyik leginkább környezetbarát világítótesté teszi.

  • EGYSZERŰ ÁRAMELLÁTÁS

Szerelhető úgy, hogy több áramforrást használjon, lehet sorban és párhuzamosan kötve is használni őket. Az áramforrás lehet 230V-os aljzat, napelem, akkumulátor és az autós szivar gyújtó aljzat is.

  • EGYSZERŰ TELEPÍTÉS

A többféle szerelési metódussal gyorsan és egyszerűen telepíthető gyakorlatilag bármilyen kiállítási rendszerbe, szerkezetbe.

SZÍNES MEGJELENÉSHEZ, S Z Í N E ST3WANDLITE-OT

 

Elérhető RGB, azaz színes T3 Wandlite is. A cső RGB vezérlővel egyedileg konfigurálható, amely lehetővé teszi a színek alkalomhoz illő beállítását. Ez egyedülálló vállalati branding lehetőséget biztosít.

TÖLTSD LE A T3 TERMÉKEK ADATLAPJAIT

T3 Wandlite – Standard elemek

T3 Wandlite – Bemutató szett

T3 Wandlite – Műszaki adatlap

T3Systems Hungary