FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK:
ÜZLETHELYISÉGEK
KIÁLLÍTÁSOK
KONFERENCIÁK
POS
MÚZEUMOK
RENDEZVÉNYEK
FESZTIVÁLOK
ALUMÍNIUM PROFILOK ALUMÍNIUM PROFILOK
SZERSZÁM NÉLKÜLI RENDSZER SZERSZÁM NÉLKÜLI RENDSZER
GYORS  ÉPÍTÉSI  IDŐ GYORS ÉPÍTÉSI IDŐ
KÖNNYŰ SZÁLLÍTÁS ÉS TÁROLÁS KÖNNYŰ SZÁLLÍTÁS ÉS TÁROLÁS
KÖNNYŰ SÚLY KÖNNYŰ SÚLY
KÖRNYEZETBARÁT MEGOLDÁS KÖRNYEZETBARÁT MEGOLDÁS

AZ EREDETI MODULÁRIS SZERKEZETI RENDSZER

A moduláris kritérium az egyedi bajonetté záras megoldásnak köszönhető, amelyben szabadalmi oltalom alatt van. A T3 Frame-t úgy fejlesztették ki, hogy az egyik leginkább sokoldalú és innovatív megoldási lehetőséget teremtsen a vázrendszerek világában.

A dinamikus és vonzó kiállítási környezetektől a múzeumokig, valamint a konferencia hátterekig minden igényt kielégít.

Tartozékaival és többféle profiljaival egy rugalmas, egyszerű, átformálható megoldást eredményez. Profiljai milliméter pontossággal vannak levágva és mindenféle nyomattípushoz alkalmazhatóak, legyen szó mágneses, tépőzáras, kemény táblás, flexibilis, vagy éppen feszített kéderes textil alapanyagról.

A T3 Frame egyszerű összekapcsolási megoldást kínál, fordít-zár és kész!

Bővebb információkért tekintsd meg ismertető füzetünket.

KÖNNYŰ SZÁLLÍTÁS ÉS TÁROLÁS

A teljes termékpaletta moduláris. Nagyméretű szerkezetek profiljaira bonthatók és többféle méretű táskákba csomagolhatók. Így a logisztikai és tárolási költségeket minimálisra lehet csökkenteni.

 

SZERSZÁM NÉLKÜLI RENDSZER

A szabadalmaztatott és híres „fordít – zár” szerelési módszer lehetővé teszi a T3 Frame szerkezetek összeszereléséhez nincs szükség szerszámra vagy speciális szaktudásra

GYORS ÉPÍTÉSI IDŐ

A moduláris felépítés és a szerszámmentesség miatt szerkezetek építési ideje rendkívül gyors és egyszerű. Ezzel igen magas munkaerőköltséget takaríthatsz meg.

MODULÁRIS KOMPONENSEK

A szerkezet rendszer úgy lett megalkotva, hogy az alkotóelemeire bontható és moduláris kialakítású legyen. Ez lehetővé teszi, hogy egy adott szett elemeit újratervezhetjük és egy más formában, kialakításban állíthassuk fel.

 

ÚJRA FELHASZNÁLÁS ÉS ÚJRA KONFIGURÁLÁS

A profilok és az alkotóelemek 3D-s áttervezésével, elemek hozzáadásával a szerkezetek teljesen újra konfigurálhatóak. Így a különböző eseményeken adott céloknak megfelelően tudod igazítani meglévő szerkezetedet

 

TÖBBFÉLE NYOMAT TÍPUS

A T3 Frame egyike azon kevés moduláris szerkezeti rendszernek, amelyen szinte bármilyen nyomattípust el lehet helyezni. Ezt a kiegészítők széles választéka teszi lehetővé. Vess egy pillantást rá, hogyan használhatóak az elegáns megjelenést nyújtó, feszített textil nyomatok a T3 Frame szerkezeteken.

 

AV-KÉSZÜLÉKEK ALKALMAZÁSA A T3 REDSZERREL

Hozd ki a legtöbbet a vállalati videókból és animációkból, beépítve a TV-monitorokat és a képernyőket. A T3 többféle rögzítési megoldással rendelkezik, amelyek felhasználhatók bármilyen méretű és típusú monitor integrálására a szerkezetbe.

TÖLTSD LE A T3 TERMÉKEK ADATLAPJAIT

T3 Frame – Egyedi és sztenderd méretek

T3 Frame – Elemlista

T3 Frame – Bemutató anyag

 

T3Systems Hungary