FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK:
KIÁLLÍTÁSOK
RENDEZVÉNYEK
POS
ÜZLETHELYISÉGEK
FESZTIVÁLOK
SZÓRAKOZÓHELYEK
MODULÁRIS KOMPONENSEK MODULÁRIS KOMPONENSEK
GYORS ÉPÍTÉSI IDŐ GYORS ÉPÍTÉSI IDŐ
KONFIGURÁLHATÓ KONFIGURÁLHATÓ
KÖNNYŰ SÚLY KÖNNYŰ SÚLY
SZERSZÁM NÉLKÜLI RENDSZER SZERSZÁM NÉLKÜLI RENDSZER
KÖRNYEZETBARÁT MEGOLDÁS KÖRNYEZETBARÁT MEGOLDÁS

VÁTOZATOS MEGOLDÁSOK A LEGKÜLÖNBÖZŐBB POP-UP ÉS POS KIJELZŐ MEGJELENÉSEKRE

A rendkívül alacsony súlyú, alacsony költségű sztenderd szerkezetek lehetővé teszik a számodra, hogy pénztárcabarát módon alakítsd ki az egyedi stand egységeket és formákat.

A kulcsa a T3 Easycube rendszernek az egyedi formatervezésnek köszönhetően, a számtalan konfigurációban rejlik. A szabadalmaztatott CSAVAR-FORDÍT-ZÁR összeszerelési módszer biztosítja a könnyű telepítést.

A T3 Easycube egyedi standardizált hasáb, oszlop és henger formákból épül fel, amelyek végtelen számban építhetők össze.

EGYSZERŰSÉG A LEGJAVÁBÓL

Csak néhány az alkotóelemek közül …

A T3 Easycube az egyszerűség köré épül. A T3 Easycube az egyszerűség köré épül. Öt-féle profilból és két darab plusz alkotóelemből alakíthatóak ki a standardizált egységek, amelyeket szabadon variálhatsz.

HOZZ LÉTRE KORLÁTLAN VARIÁCIÓKAT A SZERKEZETEKBŐL

A standardizált egységek lehtővé teszik a felhasználók számára, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a meglévő elemeikből. Mindezeket percek alatt építheted fel szerszámok használata nélkül, úgy hogy a megjelenésedhez megfelelő teret hozz létre, az egyedi igényedinek megfelelően.

ÚJRAFELHASZNÁLÁS ÉS ÚJRAKONFIGURÁLÁS

A legnagyobb befektetés a T3 Easycube rendszerben az újrakonfigurációs képessége. Az alap formák különféle egységekké kombinálhatók, ezzel lehetővé teszik a számodra, hogy bármilyen kiállítási helyszínhez alkalmazkodhass standoddal.

Vess egy pillantást a különféle variációs lehetőségekre.

T3Systems Hungary