RÓLUNK

A világ minden tájáról választható kiállítási terv, kivitelező, belső építészeti vállalkozások a T3 rendszeresen használhatók, szállíthatók és építhetők. Az alkalmazási területek skálája tág, ha a kiskereskedelmi vagy a POS megjelenése, múzeumi vagy konferencia háttér, szórakoztató és interaktív pop-up állvány vagy rendezvényi kijelző, sőt a technológia vagy az oktatási terület, a T3 megállja a helyét.

A rendezvények vége, amikor az elemek gyorsan és praktikusan elcsomagolják, így a szállítás és a tárolás egyszerű és költséghatékony. Az összetevők tartóssága miatt a T3 rendszeresen újra és újra felhasználható. A T3 összetevők normál felhasználásával nem elérhetőek, az életre szóló garanciális beállításként. Hordozható vázrendszerekkel foglalkozók, kiállításépítők, nagy formátumú nyomdák, belső építészek és kijelzők szakemberek gondolkodásmódja és a pénzeszközök takarítanak meg egy T3 rendszerre való váltással. Csatlakozzon Ön van!

28
AKTÍV ORSZÁG
2 millió
ELADOTT CSATLAKOZÓ KOCKA
10689
ELKÉSZÜLT PROJEKT
6534
ELKÉSZÜLT DESIGN

38 éves tapasztalatom eredménye …

„A T3 rendszer a kiállítási és kiállítási iparágban szerzett 38 éves tapasztalataim eredménye, és teljes mértékben elkötelezettek vagyok annak biztosítása iránt, hogy a termék a lehető legjobb legyen. Rendszeresen hozzáadom a T3 termékcsaládot is, így a sokoldalúság és a relevancia folyamatosan növekszik. “

Jonathan Evitt Founder and Creator of T3Systems

T3Systems Hungary