VISCOM

ORSZÁG ITALY ITALY
MEGOLDÁS solution logo
ÉPÍTÉSI IDŐ 6 ÓRA
SZEMÉLY 3 FŐ
MÉRETEK 7M X 6M
KATEGÓRIA KIÁLLÍTÁSOK

A Viscom kiállítás résztvevői felfedezhették a T3 Systems végtelen lehetőségeit.

Megvilágított árkádsorokon, sokszínű kiállítási pultokon és Lightboxokon keresztül a T3 segítségével a Viscom látogatói felfedezhették a vizuális kommunikáció jövőbeli lehetőségeit.

ismertető

A Fiera Milano Rho kiállítói területen megrendezett Viscom, Olaszország egyik legnagyobb kulcsfontosságú kiállítása, ahol cégek és vásárlók megtekinthetik és bemutathatják a vizuális kommunikáció legújabb vívmányait. Mindezt lehet elérni és megtapasztalni az új formáinak.

Mindez olyan közvetlen és tapasztalati úton,melyek lehetőséget adnak az üzletkötés új formáinak.

Ez a nemzetközi kiállítás egy olyan hely, ahol az ötletek és gondolatok a kreativitásra összpontosítanak, figyelembe véve a hagyományt, az elérhető legmodernebb megoldásokat, anyagokat és technológiákat.

EREDEMÉNY

A 42 nm-es alapterület dizájnja a T3 minden megoldását magában foglalta. A szerkezet felsorakoztatta a T3 termékeinek összességét, megmutatva a látogatóknak minden egyes megoldás előnyeit.

A legegyedibb megoldások egyike aegy 6 méter hosszú és 3,5 méter magas boltíves átjárható falrendszer volt. A boltív egyik felét fedetlenül hagyták, hogy a látogatók láthassák a szerkezetet, míg a másik fele feszített textillel volt burkolva. A textilanyaggal borított oldalt T3Wandlite világította meg belülről, figyelemfelkeltő hatást gyakorolva a közönségre.

A két boltíves falat felül vízszintesen elhelyezett T3Litebox kapcsolta össze. Ez a fénydoboz könnyűségének és moduláris dizájnjának köszönhetően egyszerűen összeszerelhető, és látványos eredménnyel szolgált.

A T3 EasyCube bemutató elemei is felállításra kerültek, hogy a látogatóknak bemutathassuk ezt a rendszert és annak megoldásai által nyújtotta előnyöket és alkalmazási lehetőségeit. Ezeket a moduláris pultokat a tolóajtó kiegészítőnkkel láttuk el, hogy tárolóhelyet alakíthassunk ki. A pultokat monitorok egészítették ki, melyeken egy pultnál dolgozó munkatársaink a látogatóknak videókat, grafikákat és esettanulmányokat mutathattak be, illetve ahol elérhetőségeiket rögzíthették.

A standdizájn egy sor másfajta kiegészítőt is felsorakoztatott, ide értve például a T3 Litebox belső sarokbetétet, mely lehtővé teszi a Liteboxnál is az egyedi formák kialakítását.

ÖSSZESZERELÉS

A kiállítási stand 6 órán át tartó megépítését három főből álló csapat végezte mindenféle szerszám vagy emelőrúd használata nélkül. Mindössze ennyi idő leforgása alatt a csapat össze tudta állítani az összes szerkezetet, fel tudta rakni a nyomatokat és konfigurálni is tudta a világítást.

A kiállítás végeztével a háromtagú csapat 3,5 óra alatt szét is szerelte az egész standot és össze is csomagolta azt. A profilokat és tartóelemeket később aztán újra lehetett konfigurálni és más projektben felhasználni. Ez azt is bizonyítja, hogy A T3 Systems környezetkímélő és költséghatékony vázrendszer megoldást kínál.

A Viscom 2018 hatalmas siker volt számunkra. Termékeinket és megoldásainkat okos és dinamikus módon akartuk bemutatni a látogatóknak. Az embereket elkápráztatta az összetétel, valamint a kérdezősködtek előállításának elősegítése, a kérelmezők által létrehozott legözelebbi kiállításukon a saját állvány kialakítása szükséges.

Philippe van Ameyde T3 Systems igazgatója

T3Systems Hungary