EXHIBITOR LIVE ’19

ORSZÁG UNITED STATES UNITED STATES
MEGOLDÁS solution logo
ÉPÍTÉSI IDŐ 10 ÓRA
SZEMÉLY 5 FŐ
MÉRETEK 9.2 M X 6.1 M
KATEGÓRIA KIÁLLÍTÁSOK

A T3 Systems üdvözli Önt a jövőben, Egyiptom 2019-es kiállítók élő kiállításon

Az Exhibitor Live 2019 globális platformot biztosított a T3 Systems számára, hogy bemutasson néhányat az újonnan kifejlesztett megoldásaiból, amelyek a kiállításokon és rendezvényeken látható display megjelenítések jövőjét tükrözik

Az Exhibitor Live egy vezető kiállítás és rendezvény, amely otthont ad a rendezvényszervezésben, kereskedelemben, kiállítási szegmensben dolgozóknak. A háromnapos rendezvény lehetőséget nyújt a résztvevők számára a legnehezebb kihívásaik megoldására a kiállítási csarnokban megjelenő termékek segítségével keressenek megoldásokat.

A T3 Systems nem első alkalommal vesz részt a kiállításon, és különös jelentőséget tulajdonít ennek a rendezvénynek. A T3 Systems csapata le akarta nyűgözni a többi kiállítót és a nagyszámú látogatót, akik részt vesznek a kiállításon.

Eredmény

Az 54 nm-es alapterület kialakítása magában foglalja az összes T3 megoldást, amelyek mindegyike beépítve lett elhelyezve a szerkezetekbe.

A legkülönlegesebb részek egyike a hatalmas 6 méter magas belső világítású feszített textiles hátfal (tekintse meg a T3 Wandlite további lehetőségeit). Emelett több több LED kijelző, a Smart Deco megvilágított színpadja és rendezvény bútorai, valamint számosT3 Litebox különböző konfigurációkban kapott helyet a standon.

A 6 méter magas belső világítású feszített textiles hátfalat a T3Frame segítségével hozták létre alumínium profilokkal. A belső falakon számos beépített LED-panel került elhelyezésre, amelyek bemutatták a T3 vázrendszer képességeit; hogyan integrálja a kiállítás- és rendezvényipar jövőbeli trendjeit. Tudjon meg többet egy T3 belső világítású feszített textiles, hátfalas megoldásairól.

A SmartDeco rendezvény bútorai fantasztikusan illettek a kiállítási standhoz, megmutatva, hogy a T3 csak a displayekhez, hátfalakhoz, hanem rendezvénybútorokhoz is használható. Ebbe a feltörekvő iparágba a T3 vázrendszerek jól illeszkednek. A stand bútorszekciója egy többszínű stroboszkópos színpadot is bemutatott. Ez a stuktóra a T3 Frame és a T3 Wandlite RGB alkalmazásával jött létre.

A T3 Litebox megoldás is több helyen ott volt a kiállításon, különböző konfigurációkban. Egy állvány egyetlen fő darabja a hátsó falra szerepel nagy „T” jelzőfény volt. A stand egyik fő darabja a hátsó falra szerelt nagy “T” lightbox volt. A belső sarokelemet egy új T3 Litebox kiegészítő segítségével lehetett kivitelezni.

LEGFRISSEBB ÚJÍTÁSOK

Az Az Exhibitor Live 2019 lehetőséget biztosított a T3 Systems számára, hogy bemutassa új T3 TwistLite-jét.

Ez az innovatív koncepció az első olyan belső világítású doboz, amely “vezeték nélküli konstrukcióval” rendelkezik. A T3TwistLite mögötti koncepció az, hogy a szerkezet fénye a vezetékek csatlakoztatása nélkül világítson. A profilokat összekötő csatlakozó kockákban beépített elektromos érintkezők vezetik az áramot körbe, így nem kell profilonként vezetékeket kötözgetni.

ÖSSZESZERELÉS

A T3 hatalmas bemutatóstandot 5 emberből álló csapat készítette el 10 óra alatt úgy, hogy az összeszerelés alatt semmilyen szerszámot vagy emelőt nem használtak. Ennyi idő alatt a csapat képes volt összeállítani az összes szerkezetet, feltenni a grafikákat és beállítani a világítást.

A kiállítás végeztével egy 6 fős csapat az egész standot 3 óra 20 perc alatt le tudta bontani és össze tudta csomagolni. A profilokat ezután újra lehet konfigurálni más projektekhez, ez azt is bizonyítja, hogy a T3 Systems környezetkímélő és költséghatékony vázrendszer.

A kiállító Live 2019 számunkra fantasztikus siker volt. A kezdetektől a ködtől az voltig terjed, majd hozzákapcsolódjon, és ezáltal lehetővé váljon egy legambiciózusabb és leginnovatívabb állomás, és így. Ez egy felépített szerkezet valódi összekapcsolása annak lényegét képezi, így egy T3-mal tervezett. Grafika, multimédiás kijelzők és többszörös kijelző célzottan látogathatóak, T3-mal törzs örömmel nagyítóvá válik. A kiállítás összetételének biztosítása érdekében, új platformot kell biztosítani, és egy új platformot kell biztosítani, amikor a jövőben replikálják az állást, és kidolgozzák.

Philippe van Ameyde T3 Systems igazgatója

T3Systems Hungary