PROJEKT MENETE

Hogyan kérj árajánlatot, hogy versenyezz a T3 projekt menete-jével?

A legtöbb éves tapasztalatunkkal a hátsó mögött választották és ajánlották a számodra legmegfelelőbb T3 rendszert, amely korlátlan potenciálával és sokoldalúságával kielégíti a felhasználót.

CSAVAR – FORDÍT – ZÁR technológia. A T3-rendszer a tervezési projekt elindítása az egyoldali, mint egy maga alapvető rendszermódszertana .

1. Töltsd ki egy kérdőívet és küldj egy vázlatot.

A projekt elindításának kezdeti lépése egy PDF kérdőív kitöltésével kezdődik. Az űrlapot egyszerűen fel lehet tölteni, egy egészséges vázlatát csatolni kell, és meg kell válaszolni egy miket, mikor megjelenik egy projekt.

A mérettől, a pozicionálástól és a kiegészítők típusától függően, hogy melyik kiválasztási lehetőséget biztosít, és melyet nem lehet felhasználni a felhasználásra.

Tekintsd meg nálunk, miközben működik ez a folyamatosan egy egész vezető vezetés előtt kezdődjön.

T3 SYSTEMS – ÁRAJÁNLAT KÉRŐ SABLON

Az A T3 rendszerrel ellátott kitöltési lehetőségeket a tervezési folyamat felgyorsítására használják. Miután elküldte a kérdőívet, feleljen meg a véledig, 24 órán belül visszaigazolzol, felvesszük és elérhető Veled. Elkészít egy 3D és CAD rajzot, előkészít egy projektet és kiküld fel az árajánlatunkat.

5

3D-s látványterv meghatározza pontabb képet kapsz, egy későbbi projektedről.

Az egészséges életmód és a T3 vörös szer ismeretlen képessége, egy rendkívüli látványossága, költséghatékony és újrafelhasználható rendszeres hozza létre számodra, amely minden egyes igényt kielégít.

3. A projekt megbeszélése és rögzítése

Miután megkapta az egészséges barátságos és egységes rendezvényt, javult és egészséges játékosként felmerült, és minden bizonnyal helyet foglalkoztatott és szabványosítottak. Ha változtatni szeretnénk, vagyis jobban szeretnénk végezni egy egészben, ha veszélyes megmutatókban, hogyan lehet ködben lenni, és egészségesen összekapcsolódni. Létrejön egy új CAD tervezés, megjelenítés és alkatrészlista, melyet változtatni lehet. Ha már van grafikus koncepciója egy helyre, akkor egy teljes személyes kidolgozási forma kidolgozása egy helyszínen elérhető.

Miután megerősítették a szerkezetet és az árajánlatot, egy megoldás termelésbe léptek.

Bemutatja ezt a projektet egy ügyfélnek? Szeretne valami extraat a projekt rögzítéséhez? A T3 teljes projekt-animációs szolgáltatást nyújtó felhasználó.

Kérdezze meg egy szolgáltató egy T3 otthoni játékot.

4. A projekt elkészítése és szállítása.

A terv, az alkatrészlista és az árajánlat megerősítése, a projekt elindul. Általános átfutási idejük 2 hét a projekt megerősítésétől számítva. Az összes T3 megoldás moduláris és könnyű kialakulása azt jelenti, hogy egy nagyméretű egyedi kijelzőket kis méretűnek, kompakt dobozokba csomagolva kell megtenni, és költséghatékony módon szállítani.

A szerkezet összeszerelésével és felszerelésével egyetlen T3-tilalom alkalmazható legegyszerűbb és leghatékonyabb moduláris kijelzőrendszerként ismert. Az összes csavarzár-csatlakozás azt jelenti, hogy az összeszerelési ponton nincs szükség szerszámra. Ez a részletes CAD rajz és elrendezésekkel együtt elérhető, így a kép helyesen dolgozzon, egy egységes szerkezetbe foglalkoztatja más rendszerek idejének felületét.

A T3 kijelzőjének összeszerelési módját a lépésről lépésre fel lehet hívni. Lehetne ennél könnyebb.

Egyszerű folyamat, ugye?

Töltse le egy egyedülálló szűrőt, és fedezze fel a T3-at.

T3Systems Hungary