Felhasználási feltételek

Közzétételi megállapodás

Kivéve, ha a Tecna Display Ltd és a T3 Systems (a továbbiakban „mi” vagy „mi” vagy „mi” vagy „a társaság”) írásban külön megállapodunk, bármely ügyfélnek tervezési terveken alapul, bármilyen és minden munkát, renderelést vagy más módon történő szállítást a cég szerzői joga marad. Fenntartjuk a jogot, hogy bármilyen formáját vagy mindegyikét bármilyen módon felhasználhassuk, marketingünkben vagy bármilyen egyéb biztosítékban. Hacsak nem külön írásban megállapodunk tőlünk egy harmadik féllel / felekkel, akkor nem adunk engedélyt az ilyen formatervezési minták vagy tereptárgyak bármilyen felhasználására.

Szabadalmak, formatervezési bejegyzések és védjegyek

Weboldalunk minden tartalmát szerzői jog védi. Termékeinket és hardvereinket világszerte védik a tervezési regisztráció, a szabadalmak és a védjegyek engedélyezése és alkalmazása. A vállalat minden rendelkezésre álló jogi eszközzel erőteljesen védi ezt a szellemi tulajdont. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a védelem terjedelmével és területével kapcsolatban.

A megadott szabadalmak és a formatervezés regisztrációja: Európát, az USA-t és Kínát is magában foglalja.

Védjegyek: Európa és USA

A társaság által szállított összes termék és szolgáltatás a társaság teljes tulajdonjogáig a társaság tulajdonában marad. Az összes rajz, vázlat és / vagy görgethető PDF-fájl véglegesítésig koncepcionális.

A T3Systems és a forgalmazói termékgarancia

A T3 Systems és a disztribútorok garantálják, hogy a termék meghibásodása esetén ingyenesen cseréljék, amíg a termék az eredeti vásárló tulajdonában van.

A GARANCIA NEM terjed ki a termékekre vonatkozó általános viselésre és könnyekre

T3Systems Hungary