Xbox esettanulmány

ORSZÁG HUNGARY HUNGARY
MEGOLDÁS solution logo
ÉPÍTÉSI IDŐ 5 ÓRA
ÖSSZESZERELÉS 2 FŐ
MÉRETEK 3.6M Ø x 3.4M
KATEGÓRIA KISKERESKEDELEM

A Displayház interaktív standja, az Xbox játékok bemutatása alkalmából.

Monitor / Tv-konzolokat használt a DisplayHáz a szerkezeteken, így a TV-készülékek / monitorok egyedülálló kialakítású falrendszeren helyezkedtek el.

LEÍRÁS

A projekt célja az volt, hogy egy körbejárható sziget álljon rendelkezésre az érdeklődők számára, kipróbálhassák a legújabb konzol játékokat. Az idő előre haladtával, egyre fejlettebb játékok kerülnek a piacra, amelyeket izgalmas látvány mellett kell prezentálni.

Eredmény

Központi eleme egy torony volt a bemutató display szerkezetnek, melyből három irányból falak voltak felállítva. A 3,2 méter hosszú és 2,3 méteres magas szerkezetek, a T3 Frame profilokból álltak össze. A központi torony 1,1 méter széles és 3,3 méter magas volt.

Egy 12 db-os játékállomás kialakítása volt a feladat, mindegyik TV tartó konzollal és lebegő polccal a konzoloknak. A falak belsejében kaptak helyet a vezérlő egységek, irányítók. Egy állvány közepén egy ajtóval és süllyesztett vitrinnel ellátott polcozott tárolóval kialakítva.

Monitorokat / TV-ket és a T3 Frame szerkezetet monitortartó konzolokkal szerelték fel, így gyorsan és szerszám nélkül lehetett felszerelni a falra. (Vessen egy pillantást a Tv- monitor kiegészítők felszerelési lehetőségeire.)

A DisplayHáz által tervezett tolóajtós vitrinben, a körben egyedi grafikával ellátott PVC nyomatok, valamint a belső világítás kapott helyet. Itt az ügyfél és a játék karaktereinek 3D-s változatát mutatták be.

A feltekerhető PVC nyomatok mágnesszalag segítségével rögzültek a nagyméretű vázszerkezetre. Ez a megoldás ekkora felület esetén egybefüggő grafikát eredményez, ez pedig rendkívül költséghatékony megoldást nyújt az ügyfelek számára.

ÖSSZESZERELÉS

A T3 Frame könnyű szerkezeti elemeinek köszönhetően az ügyfél kis dobozos autóval tud szállítani a szerkezetet. A T3 falrendszer telepítése mindössze két fős csapatból állt, és 5 órát igényelt. Ez magában foglalja a szerkezet összeállítását, a grafikai nyomatok felhelyezését és a TV-k felszerelését.

Az ügyfelek számára lehetővé válik a rendszerrel összeállított monitor, amelyeken keresztül monitorozni lehet a játékállomásokat, ha nagy eladási pontot lehet elérni. Mindemellett bónusz volt az, hogy szerszámot igénybe vegyen és rövid idő alatt lehessen összeszerelni.

Városi Dávid Projekt menedzser

T3Systems Hungary