EXHIBITOR LIVE 2018

ORSZÁG UNITED STATES UNITED STATES
MEGOLDÁS solution logo
ÉPÍTÉSI IDŐ 4 ÓRA
SZEMÉLY 3 FŐ
MÉRETEK 6M X 6M
KATEGÓRIA KIÁLLÍTÁSOK

A T3 Systems és az Olson Visual a jövő standképét üdvözli a 2018-as Exhibitor Live-on

A T3 Systems és az Olson Visual közösen jelent meg ezen a kiállításon, hogy bemutassák a legújabb nyomtatási és kiállítási termékeiket, valamint a szolgáltatások terén elért innovációkat és fejlesztéseket. Az Exhibitor Live ideális alkalom volt erre a bemutatóra, hiszen az öt napos oktatási rendezvény lehetősége nyújtott a résztvevőknek a legnehezebb kihívásaik megoldására azáltal, hogy a kiállítási csarnokban láthattak gyakorlati megoldásokat.

LEÍRÁS

A projekt célja tehát egy olyan kiállítási stand kialakítása volt, amely hatékonyan bemutatja az összes lehetséges T3 megoldást azokra problémákra, amelyekkel a résztvevők a következő projektjük során szembesülhetnek.

A kiállítási standon számos fő központi elem colt látható. Az összes T3 termék kulcsfontosságú előnyeit bemutatták a különböző struktúrák. A standok mindegyike egyedi grafikával volt ellátva, melyeket az Olson Visual készített.

Eredmény

A standon a legkülönlegesebb termékek egyike az 5 méter magas torony volt, ami mellett a megújult T3 EasyCube rendszer is bemutatásra került.

A tornyot a T3 Frame szerkezet segítségével tervezték és építették meg, megmutatva a felhasználóknak, hogy nagy dinamikus struktúrákat is építhetnek, amelyek segítenek a potenciális vásárlóknak abban, hogy a hatalmas kiállítóterekben is megtalálják a standot. A torony belülről megvilágított feszített textil nyomatokkal rendelkezett, melyet a T3 Wandlite világítás használata tett káprázatossá. A Wandlite csövek egymással összekapcsolva nagy fényerőt biztosítottak anélkül, hogy külön nagy teljesítményű aljzatokra lett volna szükség, és így rendkívül hatékony és környezetbarát megoldásként szolgáltak.

A megújult T3 EasyCube elemeket a T3 Ultralite profilok segítségével készítették el. A koncepció szabványos, sztenderdizált elemekre épít, kör alakú, négyzetes és félkör alakú kialakításban. Az ultrakönnyű profilok lehetővé tették, hogy az egységen könnyen áthelyezhetők és átépíthetők legyenek, a kiállító személyzetnek lehetőséget adva arra, hogy akár a rendezvény közben is át tudják formálni a standjuk elemeit.

Végezetül, az ívelt sarokszerkezetről, amely nagy LED-kijelzők és monitorok kihelyezését tették lehetővé, amelyeken számos animáció és videó futott. A váz a T3 Frame segítségével készült, és belülről megvilágított szilikoncsíkkal körbevarrt Textil nyomatok borították őket. Ezeket a szerkezeti struktúrákat úgy tervezték meg, hogy bemutassák a résztvevőknek, hogy a T3 Systems és az Olson Visual a standipar jövőjét veszik célba.

Ahogy Rick Olson, az Olson Visual elnöke mondja: „A digitális kijelzők, amelyek élő adást mutatnak, napról napra keresettebbek. A jövő a LED-ek kijelzők, síkképernyős panelek és a vetített képek integrálása statikus falakba.”

ÖSSZESZERELÉS

A kiállítási stand telepítését egy 3 fős csapat végezte el 4 óra leforgása alatt, szerszámok és emelők használata nélkül. Ebben az időben a csapat képes volt összeállítani az összes szerkezetet , feltenni a grafikákat és beállítani a világításokat. 

Az Exhibitor Live lehetővé tette számunkra, hogy bemutassuk, hogy a T3 Systems termékei hogyan tudják megállni a helyüket a média és a technológia új korszakában. Szemléltetni akarjuk, hogy a mi megoldásaink a legváltozatosabb és legrugalmasabb válaszok, amikor a rendezvény- és kiállítási iparban elérhető fejlett megjelenítési technológiák egyre növekvő választékáról beszélünk.

Az Exhibitor élő tette számunkra, készítse el a T3 rendszereket, és készítse elő a média és a technológia új korszakában. Szemléltetni akarjuk, hogy mi megoldódjon és változtasson és változtasson, miközben egy rendezvény- és kiállítási iparban fejlessze a technológiákat, egyre növekszik a választókímélés.

Jonathan Evitt T3 Systems ügyvezető igazgatója

T3Systems Hungary